Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ο εθνικός μας πλούτος είναι μη αμφισβητήσιμος.


Η Ελλάδα εχει πλούσιο υπέδαφος,κατοικούμε πάνω σε τρις εκατομύρια.

Το φυσικό αέριο είναι διπλάσιο κι από της Σαουδικής Αραβίας.
Ο Καθηγητής κ.Φώσκολος έχει πει ότι ένα από τα κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης (τα οποία βρίσκονται σε βάθος 5 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας και όχι του βυθού), έχει φυσικό αέριο που είναι διπλάσιο της Σαουδικής Αραβίας, πως υπάρχει και το πάρα πολύ καλό κοίτασμα του Ηροδότου, 
το Ιόνιο με τη σειρά του είναι πάρα πολύ πλούσιο σε φυσικό αέριο

Έχει και χρυσό!Μεταλλευτικό Κέντρο Κασσάνδρας με τρία κοιτάσματα:
Πορφυρητικό κοίτασμα Χαλκού-Χρυσού στις Σκουριές,
Πολυμεταλλικό κοίτασμα μικτών θειούχων Ολυμπιάδος, Πολυμεταλλικό κοίτασμα μικτών θειούχων Μαύρων Πετρών – Στρατώνι
Κοίτασμα Περάματος Θράκης
Κοίτασμα Σαπών Ροδόπης
Η χώρα μας είναι η πρώτη χώρα στην παραγωγή περλίτη,καθώς είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη και δεύτεροι στον κόσμο καλύπτοντας το 32% της παγκόσμιας παραγωγής
.
Είναι πρώτη στην παραγωγή μπεντονίτη στην Ευρώπη και τρίτη στον κόσμο, καλύπτοντας το 7,5% της παγκόσμιας παραγωγής, τέταρτη στην παραγωγή μαγνησίτη στην Ευρώπη και ένατη στον κόσμο, τέταρτη στην παραγωγή μαρμάρων στην Ευρώπη και όγδοη στον κόσμο, πρώτη στην παραγωγή νικελίου στην Ευρώπη και 13η παγκοσμίως, καλύπτοντας το 49% της ευρωπαϊκής παραγωγής. Επίσης η χώρα μας είναι έκτη στην παραγωγή αλουμινίου στην Ευρώπη και ανήκει στις δέκα πρώτες χώρες στον κόσμο με τα μεγαλύτερα αποθέματα βωξίτη.

Οι εξαγωγές πρωτογενών και επεξεργασμένων υλικών αντιπροσωπεύουν πάνω από το 65% των πωλήσεών του, ενώ παράλληλα εταιρείες του κλάδου κατέχουν ηγετικές θέσεις στην Ευρωπαϊκή αλλά και στην διεθνή αγορά σε προϊόντα όπως βωξίτης, αλουμίνα, αλουμίνιο, νικέλιο, καυστική μαγνησία, μπεντονίτης, περλίτης, ελαφρόπετρα και μάρμαρα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η Ελλάδα, σε παγκόσμια κλίμακα, είναι η μοναδική χώρα παραγωγής χουντίτη, πρώτη χώρα παραγωγής περλίτη, δεύτερη χώρα παραγωγής ελαφρόπετρας και μπεντονίτη καθώς και πρώτη στην εξαγωγή μαγνησίτη στην ΕΕ.
Το Όσμιο είναι ένα σπάνιο στοιχείο το οποίο συνήθως πολλές φορές συναντάται με το Ρήνιο ένα άλλο εξίσου σπάνιο στοιχείο. Το τετροξείδιο του Οσμίου μυρίζει τόσο άσχημα ώστε το στοιχείο του πήρε το όνομά του από την ελληνική λέξη οσμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαστημικές εφαρμογές, σε φωτογραφικές διαφάνειες μικροσκοπίων και για να ανιχνεύσει τα δακτυλικά αποτυπώματα. Επιπλέον χρησιμοποιείται για να προσθέσει τη σκληρότητα στα κράματα και για στις άκρες γραφίδων, στους άξονες οργάνων, και στις ηλεκτρικές επαφές.
Τα μεγαλύτερα αποθέματα οσμίου στο κόσμο βρίσκονται στην Τουρκία. Υπολογίζεται ότι τα αποθέματα οσμίου είναι 127.000 τόνοι. Η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα που έχει αποθέματα είναι η Βουλγαρία με 2.500 τόνους.
Η αξία του οσμίου που υπάρχει στην Τουρκία ανέρχεται στα 9 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Η απορία είναι γιατί πολλοί θεωρούν ότι ο μόνος λόγος που υποδουλώθηκε η χώρα είναι ο φυσικός της πλούτος και αναφέρουν το όσμιο σαν αιτία όταν έχουμε ουράνιο προς εκμετάλλευση και πώληση γιατί πυρηνικούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικού δεν θα αποκτήσουμε επειδή η Ελλάδα είναι σεισμογενής.
Η Τουρκία και η Βουλγαρία έχουν περισσότερο όσμιο,άρα δεν είναι το όσμιο η αιτία,είναι το φυσικό αέριο το οποίο θέλουν να το εκμεταλλευτούν οι Αμερικάνικες εταιρίες και η Γερμανία πετώντας την Ρωσία εκτός προμήθειας φυσικού αερίου στην Ευρώπη.
Η Ε.Ε. θέλει να γίνει σαν τις Η.Π.Α ένα έθνος αλλά αυτό είναι ανέφικτο γιατί η Ευρώπη είναι των Εθνών!
Οι Ευρωπαίοι μας έβαλαν στα μνημόνια για να μας καθυποτάξουν και μετά θα υποτάξουν κι άλλους λαούς γιατί αυτός είναι ο σκοπός τους,να είναι κοινός ο εθνικός πλούτος κάθε Έθνους μέλους για την Ευρωπαική Ένωση που θέλει να κυριαρχήσει μόνο ένας λαός με ουραγό την Γαλλία ενδεχομένως.
Μας έχουν ήδη εμπλέξει στον παγκόσμιο ιστό της αράχνης της παγκοσμιοποίησης αλλά εμείς το μέσον του διαβόλου θα το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας!

Έχουμε πολλούς μαχητές υπέρ της ελεύθερης βούλησης,άριστα καταρτισμένους σε θέματα λογισμικού που θα βοηθήσουν με αποτελεμαστικό τρόπο όταν χρειαστεί!
Είμαστε σε μια ιστορική καμπή,ο καιρός γαρ εγγύς,

Προσευχή και Ετοιμότητα αδελφοί μου Έλληνες-ιδες!
ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ!