Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Fox News: Ο Τζορτζ Σόρος υπονομεύει την Δικαιοσύνη των ΗΠΑ







Fox News: «Ο δισεκατομμυριούχος Soros ξοδεύει εκατομμύρια σε τοπικούς πολιτικούς αγώνες»
«Ο αριστερός George Soros υποστηρίζει υποψήφιους που θέλουν να μειώσουν τις ποινικές διώξεις»

Νέα αποκάλυψη για την κακόβουλη και πολυεπίπεδη δράση του περιβόητου χρηματιστή-επενδυτή George Soros, ο οποίος τώρα φέρεται να εμπλέκεται και με τα ενδότερα της Δικαιοσύνης των ΗΠΑ χρηματίζοντας δικαστές, εισαγγελείς και άλλα όργανα της τάξης. 
Μέσα από την γνωστή εκπομπή «Tucker Carlson Show» του Fox News και σε ελεύθερη μετάφραση αναφέρθηκε από τον ίδιο τον παρουσιαστή T. Carlson ότι: «Είναι εκπληκτικό που σε μια Δημοκρατία ο Soros χρησιμοποιεί τον πλούτο του για να ξαναδιαμορφώσει το δικαστικό σύστημα μας. Ο τελευταίος τομέας στον οποίον εστιάζει τώρα είναι η ποινική δικαιοσύνη. Από το Τέξας μέχρι την Φιλαδέλφεια και την Βιρτζίνια, ο Soros έχει ξοδέψει εκατομμύρια για την υποστήριξη υποψηφίων για τοπικούς και περιφερειακούς δικηγόρους, δικαστές ή εισαγγελείς».
Επίσης ο καλεσμένος της εκπομπής William Mc Swain –  ομοσπονδιακός εισαγγελέας στην περιφέρεια της Πενσυλβάνιας – μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η Φιλαδέλφεια είναι το εργαστήριο του Soros στο οποίο εφαρμόζεται αυτό το πείραμα με τις χρηματοδοτήσεις εισαγγελέων.
Ο Εισαγγελέας της Περιφέρειας της Φιλαδέλφειας Larry Krasner (σ.σ. σοβαρή καταγγελία αφού ο Mc Swain καταφέρεται ενάντια σε συνάδελφό του), έχει αναλάβει την θέση του χρηματοδοτούμενος από τον Soros και μπορούμε να δούμε πλέον τι συμβαίνει στην Φιλαδέλφεια, όπου οι ανθρωποκτονίες έχουν εκτοξευτεί, οι πυροβολισμοί έχουν εκτοξευτεί όπως επίσης έχουν αυξηθεί ραγδαία και τα διάφορα βίαια εγκλήματα.
Και βέβαια τα στατιστικά στοιχεία είναι χειρότερα από την πραγματικότητα καθώς αρκετά από τα εγκλήματα χαμηλής και μέσης κατηγορίας έχουν επίσης αυξηθεί, αλλά δεν αναφέρονται γιατί η Εισαγγελία δηλώνει απρόθυμη να ασκήσει δίωξη για τέτοιες υποθέσεις.
Ασφαλώς οι ενέργειες του Soros είναι αντιδημοκρατικές καθώς προσπαθεί μέσω του χρηματισμού να ελέγξει την δικαιοσύνη και μέσω αυτής να ελέγξει και τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα».
Ο παρουσιαστής T. Carlson συμφώνησε με τα λεγόμενα του εισαγγελέα Mc Swain συμπληρώνοντας ότι όποιος ανησυχεί για την ‘αεροπειρατεία’ της αμερικανικής δημοκρατίας οι δράσεις του Soros είναι ένα καλό παράδειγμα. Έκανε επίσης και μια ακόμα ερώτηση λέγοντας ποιοι είναι οι κερδισμένοι από αυτήν την υπόθεση για να λάβει την απάντηση από τον Mc Swain ότι οι εγκληματίες είναι οι εμφανώς κερδισμένοι ενώ ο Larry Krasner ουσιαστικά δεν είναι καν εισαγγελέας, αφού ο ίδιος αυτοαποκαλείται ως «Λαϊκός Υπερασπιστής»… άλλωστε δεν έχει παρελθόν ως εισαγγελέας αφού ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για την ποινική δίωξη αλλά για το πως θα περάσει την παράλογη ιδεολογία του σε όλους τους άλλους…

Ως επίλογο των παραπάνω επικρίσεων να σημειώσουμε ότι ο Τζορτζ Σόρος έχει κατηγορηθεί δημόσια από πολλούς ανθρώπους που κατέχουν σημαντικές θέσεις ότι δρα βρώμικα σε πολλούς τομείς όπως ο χρηματισμός ευρωβουλευτών, νομικών και κρατικών πολιτικών ή στηρίζει εκπαιδευτικά προγράμματα και ιδρύματα που παραχαράσσουν την ιστορία ή υπερεθνικές που προωθούν την παρασκευή μεταλλαγμένων προϊόντων (όπως π.χ. η Monsanto, η Bayer, η Tasty Foods, η Kelloggs κ.α.). Επίσης έχει κατηγορηθεί ότι χρηματοδοτεί τις διεθνιστικές ΛΟΑΤΚΙ κοινότητες αλλά και αριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις όπως και ομάδες αναρχικών αντιεξουσιαστών. Με λίγα λόγια ο Σόρος είναι η προσωποποίηση του ίδιου του διαβόλου.
Ασφαλώς ο Σόρος δεν ενεργεί ανεξέλεγκτα καθώς είναι ένα σημαντικό στέλεχος της Νέας Τάξης που απλώς εκτελεί ένα μέρος του σχεδίου της. Την Νέα Τάξη όμως την απαρτίζουν πολλά πρόσωπα και οικογένειες, αρκετά από τα οποία είναι πιο υψηλόβαθμα από τον Σόρος.
Αυτό που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας είναι ότι ο Σόρος – άρα και η Νέα Τάξη – έχει απλώσει τα πλοκάμια του και στην χώρα μας έχοντας εξαγοράσει κορυφαίους πολιτικούς, δικαστικούς, επιχειρηματικούς παράγοντες αλλά χρηματοδοτεί και αναρχο-αντιεξουσιαστές και τρομοκρατικές οργανώσεις.
Αμφιβάλλει κανείς γιατί υπογράφτηκαν τα μνημόνια, η φτωχοποίηση της χώρας, η Συμφωνία των Πρεσπών ή γιατί προτάθηκαν σημαντικές αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα που θα απελευθερώσουν την εγκληματικότητα;
Αμφιβάλλει κανείς ότι εχθρός μας βρίσκεται «εντός των πυλών» και προσπαθεί να μας κατευθύνει ή να μας τρομοκρατεί με την μαύρη ραδιοτηλεοπτική προπαγάνδα του ή ζητά την ψήφο μας για να μας εκτελεί με μια νομιμοποιημένη χροιά;



Το video του Fox News: